ELŐTTE / UTÁNA KÉPEK


Carina kedveli a kifejezőbb megjelenést, és szereti a hétköznapokban is sminkelni magát, ami tökéletesen illik is hozzá.

Csodás szemöldökét Ombré pigmentálással hangsúlyozták, szemét egy kifejező tusvonallal emelték ki és ajkát teljes ajaksatírral, Light-Cherry-vel színezték.

Karin kifejezőbb arcot kívánt elérni egy teljesen természetes szemöldök pigmentálással. Ehhez a Microshading »technikát alkalmazták (a szálazás és az árnyékolás kombinációját), és a szemét nagyon diszkréten hangsúlyozták a Kajal Dark szemhéj pigmentünkkel.

Stefanie vágya az volt, hogy mindig viselje a kedvenc sminkes megjelenését, amelyet kérésre és az alkalomtól függően is kifejezőbbé tehet. A szemöldökét egy évvel ezelőtt a Microshading technikával hangsúlyozták. A szemét szempilla sűrítéssel hangsúlyozták majd az alsó és a felső szemhéjon szépen ívelt szemhéj pigmentálást készítettenk. A tökéletes ajkakat a vendég kívánsága szerint készítették el a Wild Rose és Amaryllis színeinkkel.

Suzana határozottabb szemöldököt és a finom színt szeretett volna kapni nagyon szép ajkához.

A szemöldökét az Ombré technikával hangsúlyozták », és az ajkak természetes megjelenése érdekében NUDE technikával és színnek emelték ki.